--> -->
 
 

Schoonheid schuilt niet alleen van binnen maar ook van buiten. Iedereen is prachtig op zijn eigen manier. Maar toch voelen we ons heel vaak lelijk, stom of niks waard. We ontbreken die gezonde boost zelfvertrouwen, inspiratie en die sprankel creativiteit om te kunnen zijn wie we echt willen zijn.

Jill Maria Platteaux is een self-made woman en creatieve kameleon uit Gent. Door haar jarenlange ervaring als styliste, makeup-en & hairartist is zij dé ideale partner bij het samenstellen van jouw ideale make-up look, feest-of bruidskapsel. Dankzij professioneel advies, tips & tricks omtrent de laatste trends en technieken zorgt zij niet alleen voor een imagoboost, maar krikt zij ook jouw zelfvertrouwen op. En dit alles doet ze met veel liefde en passie voor het vak.

Wil je zelf de kunst van het maquilleren en opsteken leren, jouw skills bijschaven of ben je nog op zoek naar inspiratie? Boost het imago van je zaak en schrijf je dan in voor een van de workshops of trainingen.

 
 

Dompel je onder in de wondere wereld van Boho Chic, Vintage en Rock ’n Roll met een moderne twist!

 

CREATE

Volg een DIY workshop & get your party started!

LEARN

Laat je begeleiden tijdens een van onze workshops voor professionals en scherp je kennis aan.

INSPIRE

Combineer training met ontspanning tijdens een van onze retreats en geef jezelf (en het imago van je zaak) een boost.

 

Jouw privé stylist gespecialiseerd in bruidskapsels & party hair updo’s.

 
Lynn-Koen-240.JPG

Wedding in style

 
 
 
 
 

Nog op zoek naar een aangepaste look voor jouw event? Zoek je een coole brushing, nonchalant bohokapsel, strakke pony, volumineuze vlecht of party make-up? Neem een kijkje op onderstaand menu en get the PARTY started!

 
 
 
 
IMG_0027.jpg

Jill of Maria?

 
 

Ben je eerder een creatieve, leergierige en ietwat rebelse Jill? Of ben jij meer een inspirerende, smaakvolle en ingetogen Maria?

 

Maak kennis met Jill en ontdek wie jij bent